Zodra uw kind naar Basisschool Sint Aloysius gaat, wordt u als ouder automatisch lid van de Oudervereniging. De Oudervereniging zorgt voor verbinding tussen basisschool, ouders/verzorgers en kinderen. Dit gebeurt door het organiseren en financieren van activiteiten. Zo helpt de Oudervereniging bij Sinterklaas, schooluitjes en schoolkamp van Groep 8. Verder organiseert de OV de Kerstmarkt, de Sportdag en de schoolreisjes. De vrijwillige ouderbijdrage bedraagt € 50,00 en wordt aan het begin van het schooljaar geïnd, en kan eventueel in termijnen betaald worden. Namens de school int de oudervereniging de overblijfbijdrage van € 65,00 per jaar.
Ieder jaar zoeken wij vrijwilligers om de activiteiten te organiseren. Met al deze vrijwilligers houden wij samen de school levendig, actief en betaalbaar. Wij zijn er trots op dat de ouderbijdrage en de overblijfbijdrage tot de laagste van de regio behoren.  Daar zorgen wij met z’n allen voor en ook u kunt hier uw steentje aan bijdragen. Meer informatie vindt u op de website www.aloysius-bs.nl.
De OV is voor alle ouders rechtstreeks bereikbaar via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Daarnaast wordt jaarlijks een Algemene Ledenvergadering gehouden. Tijdens deze vergadering wordt het financieel jaarverslag en de begroting van de Oudervereniging gepresenteerd. De Algemene Ledenvergadering vindt dit schooljaar plaats op dinsdag 2 maart 2021.

Samenstelling bestuur en vrijwilligers

Debbie de Louw, Voorzitter